Kontakt
Gelders Stukadoorsbedrijf
Gerdina`s Hof 47
4191 MX Geldermalsen
Homepage:www.gelders-stukadoorsbedrijf.nl
Telefoon:0345-571153
Fax:

Stukadoorswerk bij nieuwbouw

Als u een nieuw huis of bedrijfspand bouwt en op onze website bent aanbeland, dan bent u waarschijnlijk al een heel eind. Wat begon met plannen bij de architect is nu al een echt een huis of pand! U kunt waarschijnlijk niet wachten om de boel te gaan verhuizen. Voor die tijd moet alles echter nog wel strak worden afgewerkt.

Wij helpen u graag. Wij zijn als Stukadoorsbedrijf vooral actief in de regio Geldermalsen en verzekeren u, u krijgt vakwerk.

Wit zomers nieuwbouwhuis

Professioneel advies

De kleur van uw muren en plafonds heeft natuurlijk grote invloed op de uitstraling van uw huis of bedrijfspand. De manier waarop de muren en plafonds zijn gestuukt ook. Een glad oppervlak geeft weer een andere sfeer dan wanneer het korrelig is of een bepaalde structuur bevat.

We adviseren u graag over wat het beste past bij uw gewenste stijl. Ook over de functie van de ruimte denken we mee. Stucwerk kan naast een esthetische, namelijk een belangrijke geluid-, vocht- en brandwerende functie hebben.

Vrijblijvende offerte

Neemt u contact met ons op om kennis te maken, dan komen we eerst bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. We proberen daarin zo precies mogelijk aan te geven wat de kosten zijn. We houden hierin ook rekening met uw budget. Er zijn namelijk allerlei soorten stucwerk en binnen elk budget zijn oplossingen mogelijk.

Stucwerk voor elk budget

Spackspuiten geeft bijvoorbeeld een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. En we brengen het stucwerk dan direct in de door u gewenste kleur aan, zodat u niet meer hoeft te schilderen. Met sierpleister kunt u kiezen voor verschillende structuren en schuurwerk geeft een unieke uitstraling. Leemstuc is duurder, maar heeft een vochtregulerende werking, wat bijdraagt aan een ideale luchtvochtigheid. Dat is weer goed voor uw gezondheid en de kwaliteit van uw huis of bedrijfspand.

Helder over de planning

In onze offerte geven we u direct een voorlopige planning, zodat u weet wanneer we eventueel zouden kunnen beginnen en hoeveel tijd we nodig hebben. U kunt vanaf dat moment ook met al uw vragen bij één persoon terecht. Eén aanspreekpunt geeft namelijk helderheid en zorgt ervoor dat we snel met elkaar kunnen schakelen. Dat maakt het ook mogelijk dat we gedurende de werkzaamheden flexibel mee kunnen blijven bewegen met uw wensen.