Kontakt
Gelders Stukadoorsbedrijf
Gerdina`s Hof 47
4191 MX Geldermalsen
Homepage:www.gelders-stukadoorsbedrijf.nl
Telefoon:0345-571153
Fax:

Stucwerk bij een verbouwing

Gaat u verbouwen of een aan- of opbouw plaatsen? Wij helpen u graag om uw wanden en plafonds boven uw verwachting af te werken. Alle plannen die u al die tijd had, komen dan samen in een prachtig eindresultaat

Er zijn allerlei typen stucwerk en iedere werkwijze heeft zijn voordelen. De bekendste zijn:

 • Sierpleister (spachtelputz)
 • Spackspuiten
 • Betonlook
 • Glad pleisterwerk
 • Schuurwerk

Als stukadoor in de regio Geldermalsen helpen wij u graag, of het nou gaat om een grote of kleine klus. Meteen zíen wat we kunnen? Bekijk hier dan onze referenties.

Verbouwing van een huis of bedrijfspand

  De voordelen van stucwerk

  Uw muren en/of plafonds laten stuken is niet alleen mooi. Stucwerk heeft ook een vochtregulerende en brandwerende functie. We kunnen met het juiste stucwerk zelfs zorgen voor een prettige akoestiek in een ruimte. Afhankelijk van de functie van de verschillende ruimtes in uw huis of bedrijfspand adviseren we u graag over de mogelijkheden.

  Welke stucwerk past bij uw huis, stijl en wensen?

  Glad pleisterwerk is heel populair. Misschien komt dat doordat gladde muren en wanden een ruimte visueel groter maken. Ook naar betonlook is de laatste jaren veel vraag. Betonlook geeft een moderne, industriële uitstraling aan uw ruimte en is heel geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

  Met sierpleister (spachtelputz) kunnen we verschillende stijlen kiezen. Sierpleister met een grove korrel ziet er weer anders uit dan sierpleister met een fijne korrel. Spackspuiten geeft een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. We brengen het stucwerk dan direct in de door u gewenste kleur aan, zodat u niet meer hoeft te schilderen.

  Schuurwerk is stucwerk waarbij we met een spons cirkelvormige patronen ‘schuren’ in de aangebrachte gipslaag. Dat geeft een heel mooi effect, dat ook verandert bij een andere lichtinval. Een nadeel van schuurwerk is dat het lastig is om beschadigingen mooi te repareren. Dat komt door het unieke patroon. Reparaties blijven daardoor eigenlijk altijd zichtbaar.

  Geen verrassingen achteraf

  Uiteraard kunnen we u voorbeelden tonen, zodat u ziet wat het effect van de verschillende stijlen is. We doen dat graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. Ook een offerte is altijd vrijblijvend.

  Gaan we voor u aan het werk, dan zorgen we dat we goed met u blijven communiceren. U weet wanneer we komen, welk werk we wanneer afhebben en of alles volgens plan verloopt. Verandert er iets als we al bezig zijn, bijvoorbeeld door nieuwe inzichten, dan denken we met u mee. U kunt altijd rekenen op ons professionele en eerlijke advies, ook als de veranderingen eventueel invloed hebben op de prijs. Zo voorkomen we te allen tijde dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

  Wilt u meer weten over wat wij als stukadoor in de regio Geldermalsen voor u kunnen betekenen bij uw verbouwing?