Kontakt
Gelders Stukadoorsbedrijf
Gerdina`s Hof 47
4191 MX Geldermalsen
Homepage:www.gelders-stukadoorsbedrijf.nl
Telefoon:0345-571153
Fax:

Skantrae deuren

Skantrae is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Het brede assortiment van Skantrae bestaat onder meer uit binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag, kozijnen, lijstwerk en toebehoren. Skantrae helpt graag, van een vlakke boarddeur tot een luxe paneeldeur. Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor we altijd beschikken over een onderscheidend en actueel assortiment. Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten en 35.000 deurkrukken op voorraad kennen wij korte levertijden.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat voorop bij Skantrae. Vrijwel al onze deuren dragen het KOMO-certificaat. De kernconstructie van onze massieve binnendeur is zelfs zo stabiel, dat deze deuren alle woningbouweisen overstijgen. We kiezen uitsluitend het beste materiaal en werken met FSC en PEFC gecertificeerd hout.

Bewerkingscentrum

In ons bewerkingscentrum beschikken wij over een modern machinepark die vele werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Denk aan scharnierinkrozingen, armschaven, meerpuntsluitingen en aflakken.

Skantrae app

Skantrae is vooruitstrevend in al haar producten, services en ondersteuning. Zo ontwikkelde Skantrae onlangs een ‘deuren app’ waarmee middels Augmented Reality een deur virtueel in een woning kan worden geplaatst. Op deze manier is het eenvoudig te bekijken welke deur het beste in een interieur past.